Η ίδρυση του γραφείου είχε και έχει το σκοπό της δραστηριότητάς σε δύο συναφείς και αλληλένδετες κατηγορίες. Στον χώρο του real estate αλλά και στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών υψηλής ποιότητος και άρτιας αισθητικής που βελτιώνουν το περιβάλλον και προάγουν το βιοτικό επίπεδο του ανθρώπου. Ο συνδυασμός αυτός βελτείωσε τις ικανότητές μας, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε τις εμπορικές αξίες των ακινήτων σε συνάφεια πάντα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Οι πραγματικά πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες είναι ο αυτοσκοπός μας. Αυτό ξεκινάει από την πρώτη γνωριμία με τη ζέστη και φιλική επικοινωνία, συνεχίζεται με την συνεχή υποστήριξη κτηματομεσίτη και πολιτικού μηχανικού σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία, έτσι ώστε να φτάσει στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σεβόμενοι το γεγονός ότι οι αγοραστές ενός ακινήτου, συχνά επενδύουν τους κόπους μιας ζωής.

Έχοντας λάβει σοβαρά υπόψιν τις ανάγκες της αγοράς για ποιοτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση, δημιουργήσαμε ένα επιτελείο από έμπειρους τεχνικούς κάθε ειδικότητας, καθοδηγούμενο από πολιτικούς μηχανικούς κατασκευαστές. Έτσι κατορθώσαμε να κάνουμε την κάθε είδους ανακαίνιση, κατασκευή να δείχνει απλή υπόθεση. Μελέτη και διαφανείς κοστολόγηση γίνεται πάντα πριν την εργασία χωρίς καμία επιβάρυνση.

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία.